[zamknij]

Logowanie

e-mail:

hasło:

zapomniałem hasła

Jeżeli nie posiadzasz jeszcze konta w naszym sklepie - zarejestruj się.

SZUKAJ

Rabaty

Rabat przyznawany jest zależnie
od kwoty zamówienia:

od 300 zł - 1%
od 350 zł - 2%
od 400 zł - 3%
od 450 zł - 4%
od 500 zł - 5%
od 1000 zł - 7%

Rabaty i promocje nie sumują się

Zapłać z tpay.com

Wysyłkę paczek obsługuje firma kurierska DPD

 

Firma Godna Zaufania - certyfikat

Znajdź nas na:

Facebook

Google+

Allegro


Opinie

2017-05-23 21:39:37 Magda S.

Jestem zadowolona :) Winietki bardzo ładne :)

2017-05-23 20:40:06 Tymoteusz D.

Zaproszenia wyszły bardzo ładnie, wszystko zgodnie z opisem. Szybki czas realizacji. Dziękujemy i pozdrawiamy :)

2017-05-17 13:32:39 Magdalena Ż.

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, zarówno z jakości produktów jak i realizacji zamówienia !!!

2017-05-12 00:37:52 Julia D.

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zaproszenia i zawiadomienia bardzo dobrze wykonane.

2017-05-09 15:15:18 Renata W.

Polecam wszystkim z czystym sercem. Prace wykonane z należytą starannością. Bardzo dobrze zabezpieczone przed transportem. Świetna jakość. Bardzo dziękuję.

2017-05-09 08:25:50 Agnieszka Z.

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia i zaproszenia piękne.

2017-05-08 20:11:40 Martyna U.

Polecam gorąco. towar zgodny z opisem, świetny kontakt oraz ekstra wykonanie. Polecam serdecznie.

2017-05-08 18:48:44 Aleksandra R.

Bardzo ładne zaproszenia, dobra jakość za przystępną cenę. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam.

2017-05-06 06:11:19 Anetta D.

Zaproszenia, które do nas dotarły są śliczne, bardzo starannie wykonane. Profesjonalnie zabezpieczone do transportu. Kontakt z Firmą w trakcie realizacji zamówienia przebiegał bardzo sprawnie. Polecam pod każdym względem.

2017-05-04 22:18:07 Marta M.

Zaproszenia imienne, spersonalizowane koperty,bileciki do zaproszeń, winietki,pudełko na koperty ślubne, projekt, realizacja i kontakt na solidna 6 z wielkim +. Polecam wszystkim jeśli chcą być spokojni o jakość i solidność produktu jak i firmy której zlecają wykonanie.

2017-05-04 11:11:30 Barbara J.

Usługa wykonana zgodnie z moim oczekiwaniem - solidnie i szybko. Serdecznie polecam.

2017-05-03 21:14:54 Aneta G.

Bardzo dobra jakość zaproszeń, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Jestem zadowolona z otrzymanego zamówienia. Polecam!

2017-05-03 19:36:54 Patryk B.

Świetna jakość, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt.

2017-05-03 11:50:47 Dorota R.

Firma pewna na 100% Pracownicy biorą pod uwagę wszystko, co się poruszy w korespondencji. Ekspresowy termin realizacji, nawet w sytuacji dramatycznie beznadziejnej

2017-05-03 09:09:08 agnieszka k.

Winietki są przepiękne. Transakcja i dostawa ekspresowe. Polecam

2017-04-30 23:05:37 Patrycja U.

Moje oczekiwania zostały w 100 % spełnione, zaproszenia PRZEpiękne, estetycznie wykonane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka. Nigdy nie widziałam tak dokładnie zabezpieczonej przesyłki. Dziękuję. ! iiii polecam serdecznie :)

2017-04-27 19:59:22 Hanna D.

Dziękuje za realizację zamówienia

2017-04-27 13:38:42 Anna M.

Szybka wysyłka, solidna firma polecam!!

2017-04-27 10:31:46 Joanna D.

Moja opinia to- wielki pozytyw !!! Zamawiałam w ciemno bez wcześniejszych próbek. Zaproszenia ślubne są cudne i eleganckie. Bardzo szybka i sprawna realizacja mojego zamówienia. Polecam wszystkim !!!

2017-04-27 10:31:13 Joanna D.

Moja opinia to- wielki pozytyw !!! Zamawiałam w ciemno bez wcześniejszych próbek. Zaproszenia ślubne są cudne i eleganckie. Bardzo szybka i sprawna realizacja mojego zamówienia. Polecam wszystkim !!!

2017-04-25 13:22:42 Anna S.

Zaproszenia dotarły zgodnie z zamówieniem

2017-04-25 13:13:10 Iwona B.

Zaproszenia b. dobrej jakości. Starannie wykonane. Do polecenia.

2017-04-25 08:57:28 Anna W.

Księga gości jest piękna, zrobiona zgodnie z projektem.

2017-04-25 00:03:12 Aleksandra Ś.

Dziękujemy za szybkie zamówienie! Zaproszenia bardzo ładne i estetyczne.

2017-04-24 19:53:23 Aneta P.

Bardzo rzetelna firma. Poprosiłam o szybsze dostarczenie i dostałam brakujące zaproszenia na czas. Dobra jakość, ciekawe pomysły, eleganckie zaproszenia jakich szukaliśmy. Serdecznie polecam :)

2017-04-23 09:53:29 Ewelina S.

Pięknie i perfekcyjnie wykonane zaproszenia - bardzo polecam!

2017-04-20 17:47:59 Żaneta K.

zaproszenia są śliczne. Ocena 5

2017-04-20 15:30:02 Dominika W.

Zamówiona księga gości spełniła moje najśmielsze oczekiwania. Jest piękna, super wykonanie, cudny materiał i kolor. Polecam wszystkim przyszłym parom młodym. :)

2017-04-20 14:39:05 Karolina B.

Wszystko przebiegło idealnie. Zamówienie i przesyłka. Widać, że firma dba o klienta. Zaproszenia na żywo okazały się jeszcze piękniejsze niż na obrazku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i polecamy bardzo gorąco :).

2017-04-20 12:24:03 Dawid T.

Pełen profesjonalizm. Zaproszenia, księga, zawieszki itd. wykonane z najwyższą starannością. Do tego nawet samo zapakowanie do wysyłki było dla mnie zaskoczeniem. Tak starannie zapakowanej i zabezpieczonej paczki jeszcze nie dostałem. Generalnie polecam, nie ma się czego przyczepić ;)

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie.
Więcej szczegółów w naszej Polityce cookies.
[ zamknij ]